Există o problemă și ea nu este la tine..

Fii sinceră și gândește-te de câte ori ai încercat să îți tonifiezi corpul, să ai un abdomen plat, să elimini grăsimea și celulita și implicit să îți crești stima de sine și încrederea?

Cu siguranță ai încercat de multe ori, insă ceva nu a funcționat în călătoria ta și ai renunțat, urmând să te întorci iar de unde ai plecat.

Despre acel ceva vreau să vorbim.

Vreau să îți spun că nu este vina ta că nu ai reușit, ba din contră, ești de apreciat că ai încercat de atâtea ori și ai făcut tot ce ținea de tine.

Asta arată că îți dorești cu adevărat să îți rezolvi problemele, dar există câteva impedimente care te fac să repeți același tipar limitativ și implicit să NU obții niciodată nimic concret.


Din păcate, nutriționiștii și antrenorii nu îți cunosc problemele și asta se vede în abordarea lor limitativă.

Dacă cauți 10 programe de slăbit, tot atâtea din ele au aceeași abordare și îți spun să faci același lucru care nu funcționează.

Și știi de ce?

Pentru că se produc miliarde de dolari la nivel global din vânzarea de diete și sistemul are ca unic scop să te mențină dependentă de el..

Iar când ai nevoie din nou să slăbești, a nu știu câta oară, să apelezi iar la acel nutriționist sau antrenor.

Dacă ai rezolva cauza și nu te-ai mai învârtii în jurul efectului, nu ai mai cumpăra diete și nu ai mai încerca în zadar să te antrenezi pe un factor motivațional trecător.

Pentru că un stil de viață sănătos nu are legătură cu dieta și restricțiile ei aberante..

Nu are legătură cu toate credințele limitative despre mâncare și sport, nu are legătură cu antrenamente hard și cu nimic din ceea ce ai făcut până acum..

Dacă te-ai sărutat de toată această situație și vrei să înțelegi de ce eșuezi mereu, continuă să citești.

Când începi o dietă te programezi pentru eșec

Restricțiile alimentare, deși inițial par a fi drumul scurt spre rezultate, se transformă inevitabil într-un eșec pe care l-ai mai repetat în trecut.

Cu fiecare dietă restrictivă te îndepărtezi de tine, de nevoile, așteptările și dorințele tale reale și asta pentru că ceea ce faci astăzi nu are un viitor pe termen lung.

Te-ai gândit ce îți dorești cu adevărat?

Dacă astăzi începi o dietă care nu te satisface și îți crează o stare de disconfort, gândește-te dacă poți să faci același lucru zi de zi, tot restul vieții tale.

Restricțiile alimentare, deși inițial par a fi drumul scurt spre rezultate, se transformă inevitabil într-un eșec pe care l-ai mai repetat în trecut.

Cu fiecare dietă restrictivă te îndepărtezi de tine, de nevoile, așteptările și dorințele tale reale și asta pentru că ceea ce faci astăzi nu are un viitor pe termen lung.

Te-ai gândit ce îți dorești cu adevărat?

Dacă astăzi începi o dietă care nu te satisface și îți crează o stare de disconfort, gândește-te dacă poți să faci același lucru zi de zi, tot restul vieții tale.

Și pentru că te-ai focusat doar pe efect..

Această confruntare nu mai este doar o luptă cu kilogramele în plus, ci devine o luptă interioară care te macină puțin câte puțin, iar asta înseamnă că ai mai adăugat o problemă în viața ta.

Eșecul repetat pare să devină un refren obișnuit. Încerci și eșuezi, încerci și te simți dezamăgită. În aceste momente, este ușor să te întrebi dacă este ceva în neregulă cu tine.

Și pentru că nu ai resursele și suportul necesar te învinovățești că nu te poți menține la drum. Și aici începe o altă problemă, mâncatul compulsiv și pe fond emoțional.

Deci, de la problema inițială, cea a kilogramelor în plus, adaugi probleme noi peste problema deja existentă. După un timp în care ai te-ai acomodat cu situația și ai ascuns problema în subconștient, apar din nou frustrările legate de aspectul fizic și începi din nou o dietă și implicit repeți aceleași greșeli.

Așa se formează acest cerc vicios, o roată care pare să se învârtă fără sfârșit, până când vei alege să o oprești.

De ce restricționezi alimentele?

Vreau să te ajut să înțelegi cât de limitative sunt aceste diete restrictive și în același timp să îți arăt că poți să îți construiești un stil de viață cu o metoda validată deja de sute de femei.


Problemele sunt următoarele:


🚫 Nu se respectă principiile de bază ale nutriției și nu mănânci în proteină, grăsimi și carbohidrați, ci doar în calorii, iar asta reprezintă o abordare greșită încă de la început, pentru că duce la restricții inutile.

🚫Nu ai energie, ești stresată, tranzitul tău nu funcționează corect și te simți grea după masă, ronțăi permanent între mese și ai probleme de concentrare.

🚫 Preparatele sunt lipsite de gust și pentru că nu există diversitate ești obligată să mănânci la fel în fiecare zi, iar asta nu te motivează.

🚫Tentațiile dulci devin din ce în ce mai puternice pe fondul restricțiilor, iar capacitatea de a le rezista scade rapid, urmând sa te învinovățești pentru asta.

🚫 Lipsa flexibilității în dieta ta crează sentimente de frustrare și face ca procesul să fie imposibil de gestionat pe termen lung.

🚫 Pur și simplu nu ai rezultate oricât de mult te chinui să respecți acele restricții.

Și renunți la proces. Iar și iar.

Când ai acces la metode validate...


Te simți plină de energie, nu mai ești balonată și te simți ușoară după fiecare masă, iar productivitatea ta crește.


Ești motivată pentru că îți place că mănânci gustos și ai acces la zeci de rețete sănătoase dulci și sărate cu preparare rapidă care te vor ajuta să îți creezi un stil de viață.


Elimini complet pofta de dulce pentru dieta ta însăși este concepută cu preparate dulci și sărate care să îți satisfacă toate poftele într-un mod sănătos


Elimini complet credințele limitative despre mâncare care te vor ajuta să înțelegi că nu există aliment bun sau rău și că ceea ce mănânci poate fi delicios și variat în fiecare zi.


Te eliberezi de eșecurile din trecut și te bucuri de o viață autentică și plină de sens care corespunde cu ceea ce îți dorești să fi cu adevărat.


✅ Pentru că folosești o metoda care are scopul principal să îți aducă rezultate, îți vei tonifia corpul, vei elimina grăsimea și celulita, abdomenul tău va fi plat, iar asta înseamnă că îți crești feminitatea și stima de sine.


✅ Poți să susții procesul pe termen lung pentru îți place ce mănânci, cum arăți și cum gândești, iar asta înseamnă de fapt că îți creezi obiceiuri sănătoase și un stil de viață sănătos, atât corporal, cât și mental.

Cât de important este sportul în proces?


O întrebare cât se poate de legitimă.

În primul rând este esențial să înțelegi că ceea ce mânânci reprezintă minim 80% procesul de tonifiere și remodelare și este pionul principal pe care construiești.

Când înțelegi mâncarea vei observa îmbunătățiri semnificative, de la energie, productivitate, digestie optimă până capacitate cognitivă crescută și rezultate corporale.

Deci, răspunsul la întrebare este simplu.

DA, POȚI SĂ ÎȚI TONIFIEZI CORPUL RAPID FĂRĂ SPORT.

Și mai este o idee pe care vreau să o punctez și care vreau să îți ofere claritate.

Sunt adeptul sportului, eu personal îl practic de peste 20 de ani, îți schimbă vibe-ul, îți ajută creierul, inima și corpul în sine, dar nu sub forma asta pe care ai mai încercat-o și care nu ți-a adus continuitate.

Abordarea noastră este simplă. În primă fază începi pe înțelegerea a ceea ce mănânci, obții rezultate și începi să crești gradual intensitatea activității tale fizice.

Dacă ești sedentară, cea mai mare eroare este să începi să te antrenezi brusc, unde nu ai repere, memorie musculară și nici automatisme create prin repetiție și asociere.

Va fi greu, epuizant, febră musculară, durere și pierzi rapid motivația, adică energia. În cazul în care te intrebai de ce renunți mereu. Psihologia identificării problemei face minuni, crede-mă.

După ce rezolvi 99% din probleme exclusiv din alimentație..

Începi să faci diverse activități fizice care să consume energie. Industria de fitness te bombardează cu fel și fel de sisteme absurde, dar ideea este simplă.

Consumi energie dacă te miști, nu doar dacă ridici greutăți, faci genuflexiuni sau abdomene.

Plimbări în natura, mers cu bicicleta sau cu rolele, drumeții, înot, diverse activități în natură cu prietenii..

Sau alergat în parc la o intensitate moderată pe care dacă vrei le poți combina cu o clasă de aerobic sau cycling odată odată pe săptămână sau cu un antrenament HIIT.

Alegi chiar tu ce vrei să faci, doar să consumi energie.

Dacă continui să repeți aceleași greșeli la infinit, cum ar fi să treci brusc de la sedentarism pur la antrenament hard, viața ta va fi în continuare gri.

Observi diferența de abordare?

Pentru a-ți crea un stil de viață îți trebuie repetiție, iar asta înseamnă că trebuie să începi de undeva și să continui să faci acțiunea respectivă până devine obicei și mai ales plăcere.

Dacă nu simți plăcere, totul este in zadar.

În timp, după ce vei observa chiar tu că lucrurile funcționează fără să te mai stresezi și să încerci fel și fel de pseudo-metode, îți va fi mai ușor să faci tranziția spre antrenamente mai complexe.

Dacă vrei să faci tranziția, asta știi doar tu. Tu alegi și asta este frumusețea libertății.

Avem membrii care nici până în ziua de astăzi nu fac antrenamente, dar obțin rezultate fantastice doar printr-un consum de energie din activitățile care le aduc plăcere și bucurie.

Dar avem și membri care au început gradual și au făcut tranziția, iar astăzi sunt top level!

Gheorghe Gabriela

+7kg, masă musculară, fesieri bombați, feminitate și stimă de sine crescută în 10 luni

State Andreea Miki

+4kg, abdomen plat, masă musculară, tonifiere și stima de sine crescută în 5 luni

Povestea Danielei. De la colesterol ridicat la healthy life

Ce obții dacă alegi să lucrezi cu mine?


✔️ Preiei controlul modului în care arăți, te simți și gândești

✔️ Îți construiești pentru prima dată un stil de viață bazat pe metode validate de sute de femei

✔️ Poți să îți tonifiezi corpul, să elimini grăsimea și celulita și să ai un abdomen plat

✔️ Mănânci delicios zi de zi și îți prepari rapid mesele pentru că știu cât de ocupată ești

✔️ Lucrăm împreună la stima ta de sine și te ajut să te vindeci de eșecurile trecutului

✔️ Ai acces la resurse educaționale personalizate create special pe nevoile tale

✔️ Îți îmbunătățești sănătatea garantat direct pe analize

✔️ Te ajut să ieși din cercul vicios al dietelor și să îți accelerezi progresul corporal și mental

Te ajut să ieși din cercul vicios al dietelor și să ai un corp tonifiat prin metoda HL 2.0 validată de sute de femei.

Pentru a-ți da seama dacă acest program inovativ este potrivit pentru tine, tot ce trebuie să faci este să îți rezervi locul pentru o consultație gratuită pe ZOOM.


Vei avea ocazia să discuți direct cu mine în cadrul consultației unde scopul este să identificăm ce nu funcționează astăzi în viața ta, atât corporal, cât și mental.


Consultația este gratuită și nu ai nicio obligație la final
. Dacă rezonăm și te pot ajuta, vom rezolva împreună toate problemele tale, iar dacă nu, rămâi cu o consultație alături de un profesionist.

Atenție: Pot oferi doar 20 de consultații GRATUITE pe lună și pot lucra doar cu 5 membri noi, datorită gradului complex de personalizare. Dacă ești interesată, asigură-te că acționezi acum sau s-ar putea să pierzi această șansă.

Scroll to Top